fbpx

Bij hrmforce heb je verschillende assessment mogelijkheden onder één dak.

Een assessment is een belangrijk hulpmiddel voor een juiste beslissing bij een selectieprocedure, verhoogt de kans op productieve medewerkers en het geeft inzicht in hun ontwikkelpotentieel.

Belangrijk hulpmiddel bij de selectieprocedure

In elke organisatie beslissen mensen over mensen. Een sollicitant aannemen of afwijzen, een zittende medewerker wel of niet laten doorgroeien of interveniëren in een (stagnerende) loopbaan. Deze besluiten raken individu én organisatie. Uiteindelijk bepalen personele beslissingen hoe succesvol uw organisatie is. Beslissingen nemen blijft echter mensenwerk en pakt niet altijd goed uit. Met als gevolg dat (nieuwe) medewerkers niet goed in uw organisatie blijken te passen. Of een vroegtijdig vertrek van talent, omdat het niet op waarde kon worden geschat. Gemiste kansen met onnodig hoge kosten.

Een assessment is een belangrijk hulpmiddel voor een juiste beslissing bij een selectieprocedure. Als je niet weet wat je zoekt, dan weet je ook niet wanneer je het gevonden hebt. Een assessment dwingt de organisatie in de spiegel te kijken. Kloppen de verwachtingen met de realiteit, zijn de gestelde eisen haalbaar, zoekt het een schaap met vier of vijf poten, zorgt het dat de kandidaat een juist beeld krijgt van wie ze zijn en niet alleen van wat ze doen? Een juiste selectie verhoogt de kans op productieve medewerkers en het geeft inzicht in hun ontwikkelpotentieel (en daarmee ook in dat van uw organisatie). Met een combinatie van praktijksimulaties (rollenspelen), capaciteitentests en persoonlijkheidsvragenlijsten krijgt u informatie boven tafel die anders verborgen blijft.

Keuze assessments

Hrmforce biedt als betrokken en professioneel assessment bureau diverse soorten assessments. Zo bent u bij ons voor een selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessment aan het goede adres, maar ook voor een team assessment / groepsanalyse waarbij talenten en ontwikkelpunten van een team inzichtelijk worden gemaakt.

 

De 5 verschillende assessment opties:

 

Assessment locaties

Wij werken op verschillende assessment locaties verspreid over heel Nederland. Klik hier voor een actueel overzicht.

Waarom hrmforce?

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces.

  • Adviseurs met achtergrond in psychologie, bedrijfskunde en (top)management;
  • Altijd maatwerk, geen standaard off-the-shelf oplossing;
  • Ruime ervaring in alle sectoren;
  • Self enabling: alle noodzakelijke kennis en ervaring wordt overgedragen;
  • Focus op concreet gedrag;
  • Vandaag bellen, morgen afspraak;
  • Objectief advies over best passend meetinstrument;
  • Focus op uitbouw sterke punten;
  • Praktisch en toegankelijk.

Deze organisaties gingen u voor

Wat klanten zeggen

“Alle tests verkrijgbaar bij één partij, bespaart ons veel (licentie)kosten. Daarnaast veel expertise op testgebied die op prettige wijze wordt gedeeld”

-HR Consultant | HR Dienstverlener

“Doordat hrmforce lean & mean is en met behulp van moderne ICT werkt, wordt er snel, adequaat en goedkoop gewerkt”

-HR Manager | Vastgoedbedrijf

Vraag direct een assessment aan

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag advies