fbpx

Vind de best passende ASSESSMENTS bij elke situatie.

Wilt u bepalen welke standaard assessments het beste passen bij uw vraag? Zoek dan niet verder! We hebben een uitgebreide portfolio voor het meten van intelligentie, persoonlijkheid, drijfveren, gedrag en nog veel meer waarmee u uw selectie of ontwikkelvraagstuk kunt ondersteunen.

WAAROM ASSESSMENTS

Objectiveer de selectie en ontwikkeling van sollicitanten en medewerkers. Door de inzet van objectieve meetinstrumenten met een gevalideerde, hoge voorspellende waarde, kunt u (grote groepen) sollicitanten vooraf screenen om de kans op succes in de functie te vergroten. U interviewt alleen potentieel geschikte kandidaten en bespaart hiermee tijd en geld. Een bovengemiddeld presterende medewerker kan tot 40% meer rendement behalen dan een gemiddelde medewerker. Door vragenlijsten in te zetten voor ontwikkeling, stimuleert u de groei van uw medewerkers, behoudt u talent en laat u uw organisatie en resultaten groeien.

HOE WERKT HET?

Binnen 1 uur zet een van onze implementatie specialisten een online portal voor u klaar in de look & feel van uw organisatie. Maak gebruik van onze gratis competentietaal van 50 competenties uitgewerkt op 4 niveaus (beginner, operationeel, tactisch en strategisch) en onze benchmarks om sollicitanten en medewerkers te testen. Met uw testmanager login kunt u zelf direct kandidaten uitnodigen. Kandidaten ontvangen vervolgens een email met link naar de portal en kunnen de vragenlijsten direct invullen. Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld, zijn de resultaten conform de laatste AVG richtlijnen binnen 1 minuut in de portal beschikbaar. Betalen doet u achteraf op basis van daadwerkelijk afgeronde vragenlijsten of middels een licentie voor onbeperkt gebruik.

Uitgelichte assessments

Assessment

360 Graden Feedback

Functioneren & BeoordelenOntwikkeling
Assessment

Ability Scan

(Pre)SelectieOntwikkeling
Assessment

Pulse Survey

(Pre)SelectieOntwikkeling
Assessment

Lean Scan

Functioneren & BeoordelenOntwikkeling
Waarom hrmforce?

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel je medewerkers, laat je organisatie groeien en behaal het maximale rendement. Hrmforce, van talent naar resultaat.

  • Haal het maximale uit uw personeel
  • Online testplatform 24/7 beschikbaar
  • Praktisch en gemakkelijk in gebruik
  • Professionele adviseurs ter ondersteuning
  • Kwalitatief hoogwaardige tests altijd binnen handbereik

Deze organisaties gingen u voor

Wat klanten zeggen

“Alle tests verkrijgbaar bij één partij, bespaart ons veel (licentie)kosten. Daarnaast veel expertise op testgebied die op prettige wijze wordt gedeeld”

-HR Consultant | HR Dienstverlener

“Doordat hrmforce lean & mean is en met behulp van moderne ICT werkt, wordt er snel, adequaat en goedkoop gewerkt”

-HR Manager | Vastgoedbedrijf

Vraag een gratis demo aan

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze assessments en HRM oplossingen. Wilt u het graag zelf ervaren? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze adviseurs neemt dan (vrijblijvend) contact met u op voor een gratis hrmforce demo.

 

Demo Aanvraag