fbpx

Support

Hrmforce is belangrijk voor uw HRM en bedrijfsprocessen. Daarom kunt u kwaliteitsvolle ondersteuning verwachten voor uw investering. Zijn er nog vragen over het gebruik van hrmforce? Onze support afdeling helpt u graag. U kunt ons bereiken op +31 88 88 321 88, van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren van 08:30 – 18:30.

Klanten Ondersteuning

Hrmforce is belangrijk voor uw HRM en bedrijfsprocessen. Daarom kunt u kwaliteitsvolle ondersteuning verwachten voor uw investering. Mochten er vragen, onduidelijkheden of problemen zijn, staan wij direct klaar om u te helpen.

Als u start met hrmforce, kunt u automatisch gebruik maken van onze ondersteuning. Deze is er op gericht om bij uw behoeftes aan te sluiten. Er zijn verschillende mogelijkheden:
– Telefonische ondersteuning
– Online webinar voor algemene uitleg
– Ondersteuning bij migratie
– Berichtgeving bij nieuwe updates
– Uitleg van uw factuur

Online Ondersteuning

Ervaar de vrijheid van onze online ondersteuning. 24 uur per dag heeft u toegang tot onze support en product informatie. Dus ook buiten kantooruren waarin de hrmforce support afdeling actief is kunt u een antwoord op uw vraag vinden.

Support Portaal
Klanten met toegang tot hrmforce hebben altijd toegang tot het hrmforce Support portaal. Hier vindt u:
– Informatie omtrent gebruik van de applicatie
– Help teksten
– Updates van producten
– Nieuws over producten
– Handleiding

Product Updates

Uw bedrijf staat nooit stil. Hrmforce ook niet! Daarom verbeteren en updaten wij ons software oplossing voortdurend. Dit stelt u in staat om onze software optimaal te benutten. We updaten onze producten regelmatig en minimaal een keer per kwartaal.
Met een update verbeteren we het gebruik van de software. De huidige functionaliteit wordt verbeterd en meestal worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd.
Alvorens een update beschikbaar gemaakt wordt aan alle klanten, werkt een selecte groep klanten gedurende aanzienlijke tijd met de update. Onder onze supervisie. Gedurende deze beta release monitoren we of de update voldoet aan de wensen en eisen in de markt.

Product Ontwikkeling

Bij hrmforce ontwikkelen we onze HRM software gebaseerd op de feedback van onze klanten. Naast deze feedback houden we ook rekening met de relevante ontwikkelingen in de markt en recent wetenschappelijk onderzoek.
Als we onze software ontwikkelen kijken we heel goed naar de wensen en ervaringen van klanten. Door dit de doen, kunnen we de applicatie blijven aanpassen aan uw wensen. Daarom ontvangen we graag uw suggesties en ervaringen. U kunt uw feedback doorgeven aan uw accountmanager.Hij of zij neemt zal u dan meenemen door ons ontwikkelcriteria. Op deze manier kunnen we beoordelen hoe uw suggestie voordeel oplevert voor alle klanten.[/col]