fbpx

Over ons

hrmforce

Als toonaangevende leverancier van HRM software helpen wij organisaties efficiënter te opereren door nieuwe manieren van werken en nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Omdat we zelf ondernemers zijn, ondersteunen we onze klanten om hun organisatie te laten groeien door samenwerking te stimuleren en langdurige relaties op te bouwen. Samen kunnen we maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn actief in meerdere landen. Onze lokale distributeurs kunnen u direct in contact brengen met hrmforce. Daarnaast is er een wereldwijd support team in de onderstaande gemarkeerde landen.

 

Software leveren voor HRM

We bedienen organisaties met informatie technologie door het leveren van geavanceerde online tests, HRM tools en een hoog serviceniveau.

Software en HRM tools

We ontwikkelen oplossingen voor personeelsmanagement in de ‘cloud’. Variërend van een enkele persoonlijkheid of intelligentie vragenlijst tot een compleet instrument voor het verbeteren van ontwikkeling en het verhogen van prestaties. We ondersteunen alle belangrijke HRM processen zoals werving en selectie, ontwikkeling, inzetbaarheid en HR Analytics. Met behulp van deze oplossingen helpen we u om uw organisatie efficiënter in te richten. Omdat we in elke stap van het HR proces ondersteuning bieden, bieden we een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten.

Ontdek onze online tests en verken onze HRM tools.

 

Onze visie in een notendop

Bij hrmforce realiseren we ons dat wat we doen een effect heeft dat verder gaat dan onze directe klanten. Het heeft een effect op de mensen waarvoor en waarmee we werken, op de aarde als geheel en op de maatschappij waarvan wij deel uit maken.

Daarom streven we ernaar dat onze activiteiten een zo groot mogelijk positief effect hebben, terwijl we tegelijkertijd de mogelijk negatieve effecten tot het absolute minimum beperken. Wij definiëren maatschappelijke verantwoordelijkheid als zaken doen op een ethisch, sociaal en milieu verantwoordelijke wijze terwijl we de groei en winst doelstellingen van de onderneming bewaken.

 

Werken bij hrmforce

Bekijk hier onze openstaande vacatures.