fbpx

Over ons

hrmforce

Als toonaangevende leverancier van HRM software helpen wij organisaties efficiënter te opereren door nieuwe manieren van werken en nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Omdat we zelf ondernemers zijn, ondersteunen we onze klanten om hun organisatie te laten groeien door samenwerking te stimuleren en langdurige relaties op te bouwen. Samen kunnen we maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn actief in meerdere landen. Onze lokale distributeurs kunnen u direct in contact brengen met hrmforce. Daarnaast is er een wereldwijd support team in de onderstaande gemarkeerde landen.

 

Software leveren voor HRM

We bedienen organisaties met informatie technologie door het leveren van geavanceerde online assessments, HRM oplossingen en een hoog serviceniveau.

Software en HRM oplossingen

We ontwikkelen oplossingen voor personeelsmanagement in de ‘cloud’. Variërend van een enkele persoonlijkheid of intelligentie vragenlijst tot een compleet instrument voor het verbeteren van ontwikkeling en het verhogen van prestaties. We ondersteunen alle belangrijke HRM processen zoals werving en selectie, ontwikkeling, inzetbaarheid en HR Analytics. Met behulp van deze oplossingen helpen we u om uw organisatie efficiënter in te richten. Omdat we in elke stap van het HR proces ondersteuning bieden, bieden we een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten.

Ontdek onze online assessments en verken onze HRM oplossingen.

 

Way of working

Het potentieel van jouw sollicitanten en medewerkers in kaart brengen? Wij hebben de knowhow en hebben slechts 6 vaste stappen nodig om een optimale performance te creëren. Wij zijn overtuigd dat deze stappen leiden tot optimaal resultaat en (werk)geluk.

way of working hrmforce stappen

Werken bij hrmforce

Bekijk hier onze openstaande vacatures.