fbpx

Update HrmForce December 2015

Update HrmForce December 2015

Eind vorige week hebben we weer een nieuwe versie van HrmForce gelanceerd. Zoals eerder aangegeven zullen we maandelijks een nieuwe versie opleveren die ongeveer halverwege de maand zal worden uitgerold. U ontvangt iedere keer een kort overzicht van de aanpassingen en wijzigingen.

Meest belangrijke aanpassingen Versie December 2015:
– Versturen mails vanuit eigen emailadres in plaats van noreply@hrmforce.com

– Big 50 optie om wel of geen factoren te tonen toegevoegd

– Uitbreiding functionaliteit Appraisal

– Maatwerk teksten in Recruitment

– Verbeteringen gebruikservaring Respondenten

– Bugfixing

Mocht u vragen hebben over bovenstaande wijzigingen of toevoegingen, kunt u direct contact opnemen met uw accountmanager. Uw feedback heeft wederom bijgedragen aan de gerealiseerde verbeteringen, dank daarvoor! Heeft u nog meer suggesties of wensen? Geef dat dan direct door aan uw accountmanager of aan de servicedesk, zodat we samen de mogelijkheden voor implementatie kunnen doornemen. De gewenste aanpassingen voor de volgende release zijn al doorgegeven.

Voor een optimale beleving van de nieuwe versie adviseren wij u de geschiedenis van uw browser te wissen en/of bij het inloggen op verversen/F5 te drukken.

De volgende release staat gepland op VRIJDAG 15 JANUARI van 05.00u tot 08.00u. Deze release zal in ieder geval de volgende onderdelen bevatten:
– Fase 2 TeamView
– Aanpassingen in Recruitment

Houdt u er rekening mee dat uw suggesties pas voor de release van Februari verwerkt kunnen worden.

HrmForce wenst u veel plezier met de nieuwe functionaliteiten!

Service HrmForce
service@HrmForce.com