fbpx

hrmforce Update September 2017

hrmforce Update September 2017

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal nieuwe versies van hrmforce gelanceerd met daarin onder andere een Dashboard voor overzicht en inzicht als opmaat naar een vlootschouw, een koppeling met Carerix, een Lesobservatie voor het onderwijs, een competentiegerichte interviewgids voor selectiegesprekken, een update van wachtwoord- en gegevensregistratie in verband met nieuwe privacy wetgeving 2018, een serie verbeteringen in de Jaarcyclus en nog vele andere zaken. Mocht u meer willen weten over bovenstaande uitbreidingen of andere aanpassingen, neemt u dan contact op met uw accountmanager of onze servicedesk op service@hrmforce.com.

Voor een optimale beleving van de nieuwe versie adviseren wij u de geschiedenis van uw browser te wissen en/of bij het inloggen op verversen/F5 te drukken.

De volgende grote release staat gepland op Zaterdag 21 September van 05.00u tot 08.00u.

Hrmforce wenst u veel plezier met de nieuwe functionaliteiten!

Floor Hendriks
f.hendriks@hrmforce.com

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.