Login +31 (0)88 88 321 88 | Contact

Hrmforce Update Juli 2017

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal nieuwe versies van hrmforce gelanceerd met daarin onder andere een Skill Matrix waarmee de kwaliteiten en specialisaties van medewerkers makkelijk te vinden zijn,  bij het aanvragen van testen Automatisch Matchen op een ideaalprofiel, Big50 en Ability Analysis in het Tsjechisch, verbeteringen in voorbeeldgedragingen Big Fifty Personality, extra functionaliteiten Jaarcyclus, verbetering snelheid Mijn Medewerkers overzicht, verbeterde loginprocedure, uitbreiding in procesflow en functionaliteiten 360 Feedback en nog vele andere zaken. Mocht u meer willen weten over bovenstaande uitbreidingen of andere aanpassingen, neemt u dan contact op met uw accountmanager of onze servicesdesk op service@hrmforce.com.

Voor een optimale beleving van de nieuwe versie adviseren wij u de geschiedenis van uw browser te wissen en/of bij het inloggen op verversen/F5 te drukken.

De volgende grote release staat gepland op Zaterdag 29 Juli van 05.00u tot 08.00u.

HrmForce wenst u veel plezier met de nieuwe functionaliteiten!

Extra info

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs op 088-8832188 of mail ons op service@HrmForce.com.

Contact

Tijdelijk14 Dagen GRATIS proberen

Registreer Nu