fbpx

Ervaar de kracht van hrmforce Recruitment.

Onze oplossing Recruitment ondersteunt organisaties bij alle doelen. Gebouwd op een flexibele infrastructuur kun je hrmforce zo configureren dat een maximaal rendement behaald wordt in het recruitment proces.

Software ter ondersteuning van uw business.

Onze recruitment oplossing is ontworpen door ervaren recruiters en psychologen om waarde toe te voegen aan het recruitment proces. De bedrijfsdoelen bepalen het proces, niet andersom. Recruitment is gebouwd met een flexibele infrastructuur zodat het goed samengaat met uw bestaande processen, workflows en systemen. Zelf bepalen hoe de oplossing benut wordt. Op deze manier kan ervaring en kennis worden gecombineerd met de krachtige kenmerken van onze oplossing Recruitment om een best-practice recruitment proces te realiseren.

Device Frame

hrmforce recruitment in het kort:

 

  • Match resultaten uit de vragenlijsten met functieprofielen
  • Stel een specifiek functieprofiel samen door relevante factoren te selecteren uit de assessments als de Big Fifty Persoonlijkheid, DrijfverenLeiderschap en Cognitieve Capaciteiten
  • Geef het gewenste niveau per geselecteerde factor aan, bijvoorbeeld 8-10
  • Genereer een ranking van kandidaten, scores variëren van 100% – 0%
  • Klik op een kandidaat om gedetailleerde informatie omtrent de match te krijgen
  • Print uw ranking, gedetailleerde kandidaat informatie en interview vragen
  • Vervolg uw recruitment proces met de best matchende kandidaten

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag een hrmforce Recruitment demo aan

Heeft u vragen over hrmforce recruitment of wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met een van onze adviseurs. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag oplossing