fbpx

Het sollicitatieproces versnellen en vereenvoudigen, zonder gedoe!

Career@ is uw professionele, gebruiksvriendelijke partner in ieder sollicitatieproces. Eén systeem waarin uw hele sollicitatieproces is ondergebracht, volledig naar eigen wens in te richten. Alles vanaf één plek te overzien en aan te sturen. Zo verloopt het sollicitatieproces sneller, eenvoudiger en zonder gedoe.

Vindt u het sollicitatieproces ook zo’n gedoe?

De sollicitatieprocedure moet weer opgestart. Alles komt op uw schouders terecht en iedereen klopt bij u aan. Langzaam aan verdwijnt uw overzicht. Een cv van een kandidaat uit uw e-mail slepen, een opmerking van een collega, waar slaat u alles op? U mag uiteindelijk weer iedereen informeren, overal achteraan en de juiste mensen mobiliseren. Het proces moet transparant, maar hoe? Een tijdrovende klus iedere keer weer. Vindt u dit ook zo’n gedoe? Hoe zorgt u dat u toch steeds weer professioneel overkomt en het proces in goede banen leidt?

Device Frame

Ervaar het gemak van Career@

Met Career@ overziet en stuurt u het gehele sollicitatieproces vanuit één omgeving, wat u een enorme tijdwinst oplevert. U kunt kandidaten en medewerkers koppelen aan de juiste stappen en houdt zo iedereen eenvoudig op de hoogte. Career@ is helemaal naar uw eigen wensen in te richten. Kandidaten volgen het proces ook, via hun app. Zo bent u echt transparant. Door de eenvoud van het programma kunt u direct aan de slag na downloaden, er is geen implementatieproces voor nodig.

Waarom hrmforce

Als manager van mensen hebt u altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt u bij elk onderdeel van het HR-proces.

  • Optimaliseer workflows voor betere resultaten
  • Identificeer knelpunten ter verbetering van uw proces
  • Optimaliseer workflows voor betere resultaten
  • Monitor KPI’s om doelen te definiëren en te bereiken en de effectiviteit te verhogen
  • Praktisch en gemakkelijk in gebruik
  • Professionele adviseurs ter ondersteuning

Deze organisaties gingen u voor

Wat klanten zeggen

“Alle tests verkrijgbaar bij één partij, bespaart ons veel (licentie)kosten. Daarnaast veel expertise op testgebied die op prettige wijze wordt gedeeld”

-HR Consultant | HR Dienstverlener

“Doordat hrmforce lean & mean is en met behulp van moderne ICT werkt, wordt er snel, adequaat en goedkoop gewerkt”

-HR Manager | Vastgoedbedrijf

Vraag paginatitel aan

Heeft u nog vragen over deze hrmforce oplossing of behoefte aan advies?
Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag oplossing