Cognitieve Capaciteitentest

De meest effectieve voorspeller van succes op de werkvloer. 

DEMO AANVRAGEN

Over de Cognitieve Capaciteitentest 

Cognitieve capaciteitentesten vallen onder de categorie intelligentietesten en worden door vele gezien als de meest effectieve voorspellers van succes op de werkvloer. Onderzoeken hebben dat inmiddels ook ruimschoots aangetoond. 

Meet hoe snel medewerkers problemen begrijpen, zich een mening kunnen vormen en/of nieuwe dingen kunnen aanleren. Met elke vraag wordt de kandidaat extra uitgedaagd. De vragen zijn daardoor niet te snel te makkelijk of te moeilijk. Nadat de test is afgerond ontvangt u een heldere rapportage over de kandidaat met daarin een score ten opzichte van het gemiddelde MBO, Bachelor of Master niveau.

Ook is het mogelijk om de resultaten te benchmarken ten opzichte van verschillende sectoren zoals non-profit, zakelijke dienstverlening, zorg etc.

Afnametijd: 30 tot 75 minuten  

Vorm: In 4 verschillende subtesten wordt de kandidaat gevraagd antwoord te geven op meerkeuze vragen. Elke subtest mag binnen een bepaalde tijd worden afgerond.  

Prijs: U ontvangt een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte.

Functionaliteiten

De belangrijkste functionaliteiten op een rij:  

  • Kandidaten kunnen de test eenvoudig, online afnemen
  • via uw eigen webbased hrmforce portaal
  • Direct inzicht in snapsnelheid kandidaat
  • Vertaal de resultaten door naar MBO, HBO en WO
  • Vergelijk de resultaten met Sector benchmarks
  • Uitgebreide normgroepen
  • Vertaal de resultaten door naar verbaal, numeriek en ruimtelijk inzicht
  • Ook in verkorte variant van 30 minuten beschikbaar
DEMO AANVRAGEN

Over hrmforce

Hrmforce ontwikkelt al meer dan 10 jaar psychometrische vragenlijsten, die worden gebruikt door kleine en grote bedrijven in binnen en buiteland. De vragenlijsten varieren van een enkele persoonlijkheid of intelligentietest tot een compleet instrument. Onze vragenlijsten zijn ideaal voor werving en selectie, maar ondersteunen ook bij de ontwikkeling van uw huidige personeel en het verhogen van hun prestaties.  

Hrmforce biedt naast het afnemen van online vragenlijsten via het online portaal nog veel meer functionaliteiten. De vragenlijsten zijn namelijk verwerkt in workflows voor (pre)selectie, ontwikkeling en beoordeling van uw sollicitanten en medewerkers.  

Met de HRM tools voor Recruitment, Development, Employability, TeamView en HR Analytics bent u in staat om zelfstandig uw talentmanagement te implementeren binnen uw organisatie.  

Kortom, met hrmforce heeft u de beschikking over meer dan 23 verschillende vragenlijsten en meerdere hrmtools in één online portaal.

Lees wat onze klanten zeggen.

Jaarlijks worden er meer dan 240.000 tests afgenomen via het hrmforce platform. Lees hoe onze klanten het gebruik van de hrmforce tests ervaren.

"Alle tests verkrijgbaar bij één partij, bespaart ons veel (licentie)kosten. Daarnaast veel expertise op testgebied die op prettige wijze wordt gedeeld"

-HR Consultant | HR Dienstverlener

"Doordat hrmforce lean & mean is en met behulp van moderne ICT werkt, wordt er snel, adequaat en goedkoop gewerkt"

-HR Manager | Vastgoedbedrijf