Login +31 (0)88 88 321 88 | Contact

Onderwijs

Overzicht

Afnametijd: +/- 20 minuten

Vorm: Afhankelijk van type vragenlijst: Persoonlijkheid of Feedback.

Extra: Alle resultaten zijn te combineren in een persoonlijke ontwikkel matrix gebaseerd op de onderwijs competenties.

326 klanten gingen u voor!

Fase:
(Pre)selectie, ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Big Fifty Persoonlijkheidstest en 360 Feedback test op maat voor het onderwijs. Inzetbaar voor PO, VO, Speciaal onderwijs en MBO.

Uitleg test:

Speciaal voor het onderwijs heeft hrmforce in samenwerking met een aantal partners een tweetal vragenlijsten ontworpen. Op basis van de Wet BIO (Beroepen in het Onderwijs) zijn door de overheid in samenspraak met een vertegenwoordiging van de Nederlandse onderwijsinstellingen een 7 tal competenties samengesteld. Hrmforce Onderwijs heeft deze competenties als basis gebruikt voor het ontwikkelen van een maatwerk competentiemodel. Dit maatwerk competentiemodel is, eventueel in combinatie met de 50 standaard competenties, te benutten in de persoonlijkheidsvragenlijst en feedback vragenlijsten.

Concreet betekent dit dat de Big Fifty Persoonlijkheidstest kan doorvertalen naar de maatwerk onderwijs competenties. En dat in de 360 Graden Feedback (of Appraisal/90 graden feedback) de onderwijs competenties met hun specifieke gedragsindicatoren de basis vormen voor de vragen die worden voorgelegd aan de omgeving van de medewerker.

De vragenlijsten zijn inzetbaar in het PO, VO, Speciaal Onderwijs en MBO.

Meer weten over deze test? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Extra info

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs op 088-8832188 of mail ons op service@HrmForce.com.

Contact

Tijdelijk14 Dagen GRATIS proberen

Registreer Nu