Login +31 (0)88 88 321 88 | Contact

Team Analyse

Training Team Analyse

WAAROM?

Inzicht in de teamkracht, de teamtaken en de teamdoelen, vormt de basis voor een sterk teamplan. Daar dienen de rolopvatting, de rolverdeling en de samenwerking van de teamleden op aan te sluiten. Vanuit de analyse zijn team-ontwikkelpunten scherp te stellen.

TEAM ANALYSE

In deze training leer je de succesfactoren voor teams kennen:

  • Communiceren van heldere doelstellingen
  • Nemen van initiatief
  • Belang van flexibiliteit
  • Tonen van wederzijds respect
  • Bevorderen van open communicatie
  • Gezamenlijk van nemen verantwoordelijkheid

De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden voor inbreng van casuïstiek.

RESULTAAT

Je weet hoe jouw team is en hoe je die kan laten groeien. Je weet wat passende interventies zijn. Je kan tot een goed onderbouwd teamplan komen.

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

TEST: Teamanalyse

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw team en dat vormt het uitgangspunt van de training.

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor (team)managers die hun team verder willen ontwikkelen. Het niveau van de training is HBO+.

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een passende training te komen. Aarzel dus niet, maar leg uw vraag of idee meteen voor aan onze adviseurs. Vul het contactformulier in of bel ons en ga direct in gesprek met onze adviseurs.

 

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.