Persoonlijke Effectiviteit

 

Training persoonlijke effectiviteit

WAAROM?

We hebben nogal eens de neiging om vooral tijd en aandacht te besteden aan zaken die ons niet zo goed af gaan. Het onder de loep nemen van sterke punten, daar bewust van worden en die verder ontwikkelen en inzetten, brengt ons vaak verder én voelt veel beter.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

In deze training richten wij ons eerst op de ontwikkelbaarheid van de eigen competenties van deelnemers:

  • Wie ben ik, hoe handel ik, welk gedrag typeert mij
  • Welke factoren bepalen mijn gedrag in werksituaties
  • Welke verwachtingen mogen er uit mijn functieprofiel herleid worden
  • Welke competenties verdienen het om verder ontwikkeld te worden

Op basis van de zelf opgedane ervaringen, wordt verdiepend gesproken over de do’s en don’ts bij competentie management en de wijze waarop dit in jouw organisatie vorm gegeven kan worden. De training is interactief en je krijgt daardoor veel mogelijkheid om met en van elkaar te leren.

BEKIJK DE LEAFLET

RESULTAAT

Je weet hoe makkelijk of moeilijk jouw eigen competenties te ontwikkelen zijn. Je kan je een beeld vormen over hoe competentie management in jouw organisatie is vorm te geven, uitgaande van principes over leren en ontwikkelen.

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

TEST: BIG 50 PERSOONLIJKHEID

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in de ontwikkelbaarheid van jouw competenties en dat vormt het uitgangspunt van de training.

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor (HR-)managers die hun inzichten op het gebied van competentie management verder willen ontwikkelen. Het niveau van de training is HBO+.

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een passende training te komen. Aarzel dus niet, maar leg uw vraag of idee meteen voor aan onze adviseurs. Vul het contactformulier in of bel ons en ga direct in gesprek met onze adviseurs.

 

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.