fbpx

Faalangst overwinnen

hrmforce training faalangst overwinnen

WAAROM?

Ken je dat gevoel op je werk dat het starten van nieuwe taken niet iets vanzelfsprekends is. Je ervaart bijvoorbeeld spanning als je een opdracht moet uitvoeren waarin je je onvoldoende vaardig voelt. Of dat je een presentatie moet geven waar je al bij de gedachte knikkende knieën krijgt. Je bent niet de enige. Bij een groot percentage van de mensen die werkproblemen heeft is gebleken dat de angst voor falen hieraan ten grondslag ligt.

Veelal zien we dat mensen niet bewust zijn van de reden waarom ze een taak wel of niet oppakken. Vaak heeft dit te maken met de gedachte het niet goed te doen, wat kan leiden tot faalangst. Je besluit de taak maar niet op te pakken om dat angstige gevoel te vermijden. Hierdoor komen jouw mogelijkheden, krachten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht en belemmer je je eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

TRAINING

Vanuit training, coaching en psychotherapie hebben we de handen ineen geslagen en een programma ontwikkeld om de angst om te falen te overwinnen. Wij helpen je om je (faal)angst de baas te worden. We doen dit door je meer inzicht te laten krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het programma bestaat uit:

  • Uitleg over faalangst; wie ben ik (sterke/zwakke kanten); oefenen met gedachten, gevoelen en gedrag + voorbereiding op toekomstige spannende situaties
  • Dit wordt verder toegelicht op instructie-avond op 13 februari of 5 maart 2020 van 17.30-21.30u: een avond vol informatie en broodjes met soep.
  • De training bestaat uit 8 sessies van 2 uur in de avond.

 

RESULTAAT

Na deze training kun je ervaren hoe meer helpende gedachten en het doorbreken van het vermijdingsgedrag je uiteindelijk minder angstig maakt. Hierdoor zul je met meer plezier en zelfvertrouwen je werk tegemoet treden.

 

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Herken jij je in bovenstaande of wil je naar aanleiding van de uitslag van de test met je faalangst aan de slag, maak dan een vrijblijvende afspraak via:

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.