fbpx

Evaluatiegesprekken

training evaluatie gesprek

WAAROM?

Al een poos lang heb je zo nu en dan een functioneringsgesprek, met aan het einde van het jaar het beoordelingsgesprek. Om je op dergelijke gesprekken voor te bereiden ontvang je een ‘checklist’ die ook door jouw leidinggevende wordt ingevuld. Vervolgens gaat het in jullie gesprek vooral over de verschillen in jullie lijsten. Je wilt eigenlijk wat anders en je vraagt je af: hoe dan?

Evaluatiegesprekken

In deze training leer je hoe je een goed evaluatiegesprek voert:

  • In openheid over verwachtingen en doelstellingen kunnen praten
  • Oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn
  • Feedback vrágen
  • Kunnen benoemen van ontwikkelpunten

De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

BEKIJK DE LEAFLET

RESULTAAT

Je wordt verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling en je kunt hiervoor een appél doen op jouw leidinggevende en/of collega. Afspraken over te bereiken doelen zijn bespreekbaar gemaakt. Je weet dat er oprechte aandacht is voor jouw ontwikkeling en jouw bijdrage aan de organisatie.

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

TEST: 360 graden feedback

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw gedrag en dat vormt het uitgangspunt van de training.

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor medewerkers én leidinggevenden. Erg mooi als er diversiteit in de groep is.

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een passende training te komen. Aarzel dus niet, maar leg uw vraag of idee meteen voor aan onze adviseurs. Vul het contactformulier in of bel ons en ga direct in gesprek met onze adviseurs.

 

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.