fbpx

Effectief samenwerken

training effectief samenwerken hrmforce

WAAROM?

Teamwork. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet altijd. De groepsdynamiek van nieuwe of bestaande teams kan effectieve samenwerking in de weg staan. Hoe bevorder je het groepsproces? Hoe kom je als team in harmonie?

Effectief samenwerken

In deze training leren teams dichter bij elkaar komen:

  • Welke rollen kent een succesvol team en hoe worden die ingevuld
  • De fases van succesvolle teamontwikkeling en hoe die te versnellen
  • Hoe je effectief samenwerkt met collega’s die anders zijn dan jij.

De training is interactief en teams krijgen veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

Bekijk de leaflet

RESULTAAT

Teamleden weten welke rol ze in het team hebben en hoe ze het groepsproces positief kunnen beïnvloeden. Teamleden hebben meer zicht op hoe hun collega’s in elkaar zitten en kunnen daardoor beter met ze samenwerken. Hierdoor is er meer harmonie en wordt het team succesvoller!

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

TEST: TEAMROLLEN

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in de teamrollen binnen jouw teams dat vormt het uitgangspunt van de training.

VOOR WIE?

Deze training is bedoeld voor nieuwe of bestaande teams waar het nog niet helemaal lekker loopt. Het niveau van de training is MBO+.

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een passende training te komen. Aarzel dus niet, maar leg uw vraag of idee meteen voor aan onze adviseurs. Vul het contactformulier in of bel ons en ga direct in gesprek met onze adviseurs.

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.