fbpx

Bewust Communiceren

training bewust communiceren

WAAROM?

Een boze klant die niet tot rede te brengen is. Een collega die je verkeerd begrepen hebt. Iedereen maakt dagelijks situaties mee waar je communicatie niet optimaal verloopt. Hoe zorg je ervoor dat je gesprekken zou goed mogelijk verlopen? Hoe intervenieer je als het gesprek niet de goede kant op gaat?

BEWUST COMMUNICEREN

In deze training leer je een aantal vaardigheden die er voor zorgen dat je beter aansluit bij je gesprekspartners:

  • Gesprekstechnieken die communicatie bevorderen
  • Inzicht in je persoonlijke communicatiestijl
  • Communicatiestijlen inzetten om gedrag van je gesprekspartner te beïnvloeden.

De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

BEKIJK DE LEAFLET

RESULTAAT

Je kan een aantal gesprektechnieken toe passen die de interactie met je gesprekspartner verbeteren. Je kent de communicatiestijl die je voorkeur heeft en kan die aanpassen om het gedrag van de ander constructief te beïnvloeden. Hierdoor is je communicatie met je klanten en collega’s doelgerichter en effectiever.

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

TEST: COMMUNICATIESTIJLEN

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw persoonlijke communicatiestijl en dat vormt het uitgangspunt van de training.

VOOR WIE?

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatie met (interne) klanten en stakeholders wil verbeteren. Het niveau van de training is MBO+.

INTERESSE OF NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een passende training te komen. Aarzel dus niet, maar leg uw vraag of idee meteen voor aan onze adviseurs. Vul het contactformulier in of bel ons en ga direct in gesprek met onze adviseurs.

T: +31 (0)88 88 321 88
E: service@hrmforce.com

Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.