fbpx

Search & Select

Hrmforce heeft in de loop der jaren een geavanceerde methodiek voor werving en selectie ontwikkeld. Deze methodiek is gebaseerd op snelheid, samenwerking, maatwerk en kwaliteit. Hrmforce richt zich met name op management- en directiefuncties. Typerend voor onze aanpak is de persoonlijke benadering, de diepgaande kennis van branches, het ervaren researchteam, de bijzonder effectieve manier van adverteren en de omvangrijke database. De adviseurs bij hrmforce zijn, mede door jarenlange ervaring, als geen ander in staat om in samenwerking met u op een zorgvuldige, onafhankelijke en scherpe wijze een zoekprofiel samen te stellen dat niet alleen bestaat uit een functieomschrijving. Juist de combinatie tussen de omgevingscan (team, afdeling, organisatie) en functiescan geeft aan welk persoonsprofiel ten grondslag ligt aan het selecteren van de juiste persoon voor uw organisatie. Deze investering vanuit hrmforce vormt de basis voor het uiteindelijke resultaat.

Kwaliteit in selectie is uitermate belangrijk. Eerst zullen wij aan de hand van het bovengenoemde selectie profiel starten met de werving. Het verwerven van de juiste persoon is een kwestie van het gebruik en de juiste inzet van ons research team en marketingtools (media, netwerk, database, social media etc). Dit alles om te komen tot een kwalitatief goede selectie. Nadat we een uitgebreid profiel aan u hebben gepresenteerd komen we in (gezamenlijke) gesprekken tot de juiste keuze.

In onze werkwijze nemen wij bij elke gekozen kandidaat een ontwikkelassessment af. Dit garandeert een snelle en optimale start van de nieuwe samenwerking. Uit eigen onderzoek blijkt dat hiermee de slagingskans en succesratio sterk toeneemt. Daarnaast leveren wij ‘Onboarding Support’ waarin we de kandidaat zullen monitoren en begeleiden om de kandidaat naadloos in uw organisatie in te passen.

Kortom: hrmforce wil niet alleen uw vacature vervullen, maar ook een bijdrage leveren aan uw succes.

Wilt u meer weten? Neemt u dan direct contact op via 088-88323188 of mail naar service@hrmforce.com