fbpx

Trainingen en Assessments

Persoonlijke Effectiviteit

Waarom
We hebben nogal eens de neiging om vooral tijd en aandacht te besteden aan zaken die ons niet zo goed af gaan. Het onder de loep nemen van sterke punten, daar bewust van worden en die verder ontwikkelen en inzetten, brengt ons vaak verder én voelt veel beter.

Doel
Deze training is bedoeld voor (HR-)managers die hun inzichten op het gebied van competentie management verder willen ontwikkelen. Het niveau van de training is HBO+.

Persoonlijke Effectiviteit Training

Over de training

In de training Persoonlijke Effectiviteit, richten wij ons eerst op de ontwikkelbaarheid van de eigen competenties van deelnemers:

  • Wie ben ik, hoe handel ik, welk gedrag typeert mij
  • Welke factoren bepalen mijn gedrag in werksituaties
  • Welke verwachtingen mogen er uit mijn functieprofiel herleid worden
  • Welke competenties verdienen het om verder ontwikkeld te worden

Op basis van de zelf opgedane ervaringen, wordt verdiepend gesproken over de do’s en don’ts bij competentie management en de wijze waarop dit in jouw organisatie vorm gegeven kan worden. De training is interactief en je krijgt daardoor veel mogelijkheid om met en van elkaar te leren.

BEKIJK DE LEAFLET

Benieuwd naar onze andere trainingen? Bekijk hier het trainingsaanbod.

MAATWERK

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Utrecht waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.