fbpx

Trainingen en Assessments

Omgaan met conflicten

Waarom
Verandering… Voor veel organisaties is het inmiddels een constante factor. Maar verandering roept vaak weerstand op die het succes van het verandertraject in het gevaar kan brengen. Hoe herken je weerstand op de werkvloer? Hoe ga je er mee om?

Doel
Deze training is bedoeld voor (project) managers die verandertrajecten begeleiden. Het niveau van de training is HBO+.

Training Omgaan met conflicten

Wat je leert tijdens de training

Wat maakt dat jij als individu beweegt of niet beweegt? Het durven gebruiken van een energy flow betekent dat je beweegt zonder vastgestelde vorm. Je kijkt wat zich aandient. Maar hoe bewust kijk je? Hoe ervaar je dat? Waar baseer jij je keus op? Jezelf ruimte geven om jouw flow te ontdekken en daarmee in beweging te treden en jouw gewenste verandering te ontdekken… That’s when you move! Ervaar jij dat je de juiste tools of handvatten mist en kan jij een duwtje gebruiken?

In deze training leer je hoe je mensen succesvol betrekt bij je verandertraject:

  • Verschillende vormen van weerstand herkennen
  • Hoe je weerstand bespreekbaar maakt
  • Methoden en technieken om weerstand constructief te beïnvloeden

De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

BEKIJK DE LEAFLET

Benieuwd naar onze andere trainingen? Bekijk hier het trainingsaanbod.

Over de training

Je kan weerstand herkennen en constructief ombuigen. Hierdoor is je verandertraject succesvoller en wordt het breder gedragen.

Maatwerk

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Overveen waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

Testmethode: Conflictstijlen

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw conflictstijl en dat vormt het uitgangspunt van de training.