fbpx

Trainingen en Assessments

Leiderschap

Waarom
Leiders zijn er in er in alle soorten en maten, maar niet alle leiders zijn even effectief. Goed leiderschap draagt enorm bij aan het succes van een organisatie. Hoe vind je een leiderschapsstijl die bij je past? Hoe zet je een visie neer voor jouw team of organisatie?

Doel
Deze training is bedoeld voor managers die hun leiderschap verder willen ontwikkelen. Het niveau van de training is HBO+.

Over de training

In deze training leer je jezelf ontwikkelen als leider:

  • Welke leiderschapsstijl past bij mij
  • Hoe je je stijl zo effectief mogelijk aanwendt
  • Je visie, missie en kernkwaliteiten definiëren

Na het volgen van de training weet je wat jouw leiderschapsstijl is en hoe je die effectief kan inzetten. Je kunt herkennen wanneer een andere stijl wellicht beter tot zijn recht komt en die ook toepassen. Je kunt een visie, missie en kernkwaliteiten definiëren voor jezelf, je team of je organisatie. De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

BEKIJK DE LEAFLET

Benieuwd naar onze andere trainingen? Bekijk hier het trainingsaanbod.

Maatwerk

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Utrecht waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

Testmethode: Leiderschapsstijl

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw leiderschapsstijl en dat vormt het uitgangspunt van de training.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.