fbpx

Trainingen en Assessments

Bewust Communiceren

Waarom
Een boze klant die niet tot rede te brengen is. Een collega die je verkeerd begrepen hebt. Iedereen maakt dagelijks situaties mee waar je communicatie niet optimaal verloopt. Hoe zorg je ervoor dat je gesprekken zou goed mogelijk verlopen? Hoe intervenieer je als het gesprek niet de goede kant op gaat?

Doel
Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatie met (interne) klanten en stakeholders wil verbeteren. Het niveau van de training is MBO+.

Over de training

In deze training leer je een aantal vaardigheden die er voor zorgen dat je beter aansluit bij je gesprekspartners:

  • Gesprekstechnieken die communicatie bevorderen
  • Inzicht in je persoonlijke communicatiestijl
  • Communicatiestijlen inzetten om gedrag van je gesprekspartner te beïnvloeden.
  • De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

Na het volgen van de training kun je een aantal gesprekstechnieken toepassen die de interactie met je gesprekspartner verbeteren. Je kent de communicatiestijl die je voorkeur heeft en kan die aanpassen om het gedrag van de ander constructief te beïnvloeden. Hierdoor is je communicatie met je klanten en collega’s doelgerichter en effectiever.

Benieuwd naar onze andere trainingen? Bekijk hier het trainingsaanbod.

Maatwerk

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden of bij Flow2Move in Utrecht waar een trainingsfaciliteit beschikbaar is. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

Testmethode

Door de unieke testmethodiek van hrmforce, creëren wij de perfecte combinatie. Wij geven je op basis van feiten inzicht in jouw persoonlijke communicatiestijl en dat vormt het uitgangspunt van de training.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.