fbpx

Consultancy

De wereld verandert

Uw organisatie verandert. Zij groeit, vernieuwt of past zich aan. Niet meegaan en veranderen betekent stilstaan. In tijden waarin de technologische innovatie zo snel gaat, betekent het zelfs achteruitgaan. U kiest voor een ambitieuze strategie en zoals altijd is de realisatie van de strategie de grootste uitdaging. U heeft behoefte aan een verandertraject dat snel effect heeft. De adviseurs van hrmforce consultancy bieden u de juiste oplossingen op het juiste moment. Samen met uw organisatie inhaken op economische en maatschappelijke bewegingen. Met als inzet: uw organisatie (weer) vitaal en dynamisch maken, door de kracht in uw organisatie aan te boren.

Personeel essentieel

Bent u op zoek naar een stevige strategische sparring- of tactische implementatiepartner? Hebt u behoefte aan een korte, krachtige interventie of een diepgaand ontwikkelingstraject voor uw organisatie? Hrmforce ondersteunt u bij het bepalen van de koers én het verandertraject. We vragen uw mensen actief de verbinding te maken met de uitgezette koers door deze zelf betekenis te geven en te vertalen naar hun dagelijkse praktijk. Werkzame oplossingen kunnen alleen dan verankerd en geïmplementeerd worden. Een heldere formulering van de bedrijfsstrategie is noodzakelijk, maar het zijn uw medewerkers die uw organisatie duurzaam effectief maken. Organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan voor hrmforce altijd samen.

Flexibel

Hoe kan uw organisatie effectief functioneren in een steeds complexere en veeleisender maatschappelijke en bedrijfseconomische omgeving? Succesvolle organisaties zijn zich bewust van de nieuwe maatschappelijke economische ontwikkelingen en een veranderende marktvraag. Succesvolle organisaties bewegen mee!
hrmforce helpt u bij het ontwikkelen van een organische manier van werken en te anticiperen op de toekomst. Dat brengt vitaliteit terug en voorkomt pijnlijke en onverwachte reorganisaties. Elke aangeboden oplossing is maatwerk.

Thema’s

Enkele voorbeelden van thema’s die onderdeel kunnen zijn van het advies: Cultuuronderzoek, Functiehuis, Medewerkers Forum, Platform Het Nieuwe Werken, Outplacement, Search & Select.

Voordelen consultancy hrmforce:

  • Combinatie van ervaren adviseurs met verschillende achtergrond
  • brede ervaring in verschillende sectoren
  • Qmunity (kennis) netwerk van experts
  • combinatie van wetenschap en praktijk
  • up to date met recente (online) ontwikkelingen

Bel direct voor een gratis adviesgesprek of neem contact op.