Coaching

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en grip krijgen op het functioneren zijn de belangrijkste doelen van coaching. Vraagstukken en doelstellingen op het gebied van coaching hebben te maken met het beter, gemakkelijker, plezieriger en professioneler handelen in het ‘hier-en-nu’, in de context van werk- en privéleven. Coaching wordt ingezet om uw gedragsrepertoire te verbreden, zoals: makkelijker en effectiever communiceren, meer invloed krijgen en leren beïnvloeden. Maar ook thema’s als stressbestendigheid/werkdrukproblemen, persoonlijke effectiviteit, delegeren, faalangst en assertiviteit kunnen aan bod komen.

Het coachingstraject

Een coachingstraject begint met een oriëntatie op de vraagstelling en het vaststellen van doelen. Deze dienen als leidraad en worden tijdens het traject uitgewerkt, waarbij het streven is het geleerde in de praktijk van alledag toe te passen en uiteindelijk in te bedden. De coaches zijn zeer ervaren en kunnen mensen echt in hun kracht zetten. Hierbij richten zij zich vooral op de onderliggende overtuigingen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfrespect, met als effect dat iemand beter en duidelijk communiceert en met meer persoonlijk gezag invloed kan uitoefenen.

Voordelen coaching community:

  • onze coaches hebben verschillende achtergronden: psychologen, oud-RvB, Topsport & topmanagement;
  • onze coaches hebben ervaring in brede range van sectoren: Retail, Finance, Zorg, Overheid, Non profit, Onderwijs etc.;
  • onze coaches zijn bereid om je uit te dagen en te ondersteunen;
  • onze coaches zorgen voor eigen continue ontwikkeling om laatste inzichten te gebruiken;
  • coaching is gericht op werk, activiteiten en verbeteringen nu en in toekomst
  • coaching is flexibel en gericht op resultaten, niet alleen op proces.

Wilt u direct in contact komen met een voor u geschikte coach? Bel 088-8832188.